Tanden bleken

Bleken van gezonde tanden

Naarmate we ouder worden hebben we kans dat onze tanden verkleuren. Boosdoeners zijn onder meer thee, koffie, rode wijn en tabak. Ze zorgen voor verkleuring van de tanden en kiezen. Niet mooi vinden de meeste mensen. Met de nieuwste tand-bleek-technieken is het mogelijk om uw tanden en kiezen een aantal tinten lichter te maken. U hoeft zich niet langer te schamen voor verkleurde tanden en kunt weer breeduit lachen.

In onze praktijken in Nederland hebben we alle tandheelkundige zorg die een mens nodig kan hebben ondergebracht onder één dak en uw tanden bleken kan dus gewoon in onze vestiging in Breda. Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten om uw tanden te laten bleken!

Een hagelwit gebit

Een hagelwit gebit en een brede glimlach. Hoe vaak zien we het wel niet op tv en in tijdschriften? Alhoewel fotobewerking daarbij vaak ook een rol speelt, is het middels het bleken van de tanden prima voor elkaar te krijgen, zo’n stralend wit gebit.

Goedkoper dan in België

Dankzij onze specialisaties en de nieuwste apparatuur is het bij Mondzorg Brabant in Breda mogelijk uw tanden te laten bleken tot vele tinten lichter. Zodat u wél weer breeduit lachend op de foto kunt verschijnen en u niet langer hoeft te schamen voor uw verkleurde gebit door toedoen van thee, koffie en andere bekende boosdoeners

De meest effectieve en populairste methode om tanden te bleken is bleken met behulp van bleeklepels met gel. Al na twee weken is er zichtbaar resultaat en met de juiste zorg blijft het resultaat lange tijd in optimale conditie. De ingreep is pijnloos en (afhankelijk van het aantal tinten lichter dat u uw tanden en kiezen wilt hebben) kort. Bovendien kost het laten bleken van uw tanden in onze praktijk minder dan u wellicht denkt. We vertellen u er graag alles over tijdens het intakegesprek in ons tandheelkundig centrum in Breda. Maak via de knop direct een afspraak met onze specialisten en profiteer snel van een stralende witte glimlach!

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319