Allergeenvrije gebitsprothese

Gebitsprotheses bestaan over het algemeen uit een plaat van kunsthars, waarop de tanden en de kiezen bevestigd zijn. Bij de meeste gebruikers geeft dit geen problemen. Sommige mensen reageren echter allergisch op een onderdeel van de prothese, zoals bijvoorbeeld het kunsthars dat gebruikt wordt voor de gebitsprothese.

 

In onze tandartspraktijk begeleiden we je als er zich een allergische reactie zou voordoen op een gebitsprothese. We beschikken over de kennis en ervaring om je een allergeenvrije gebitsprothese aan te meten, zodat allergieproblemen iets uit het verleden worden.

Goedkoper dan in België

Als je allergisch reageert op één van de bestanddelen van je gebitsprothese, kun je last krijgen van de volgende klachten:

 

Als je allergisch bent voor een standaard gebitsprothese, is een gebitsprothese uit vinyl een andere mogelijkheid. Deze is allergeenvrij, geeft hetzelfde resultaat als een standaard prothese en gaat ook even lang mee. Bovendien is zo’n prothese ook minder gevoelig voor breuken.

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende