Kroon en brugwerk

Het gebeurt wel eens dat een tand of kies beschadigd raakt of gebroken of verkleurd is. Dan kan het plaatsen van een kroon een goede oplossing zijn. De kroon wordt gebruikt om een deel van een tand of kies dat zichtbaar is in de mond te vervangen. Hij wordt gemaakt uit porselein, waardoor hij eruitziet als een natuurlijke tand of kies.

 

Als niet alleen de tand of kies, maar ook de wortel beschadigd is geraakt, dan kan men ervoor kiezen om een brug te plaatsen. Die vervangt één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen en bestaat uit minimum drie met elkaar verbonden elementen. De brug wordt aan de omliggende tanden of kiezen bevestigd. Een implantaat met een kroon erop is een alternatief voor een brug.

Goedkoper dan in België

In onze tandartspraktijken in Nederland geven we je graag advies over de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. We hebben alle specialisten in huis om moeiteloos kronen en bruggen te plaatsen of je een implantaat aan te meten. Klik op onderstaande knop om dadelijk online een afspraak te maken om een kroon of brug te laten plaatsen in één van onze praktijken in Brabant!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende