Esthetische tandheelkunde

Tandheelkunde kan eigenlijk onderverdeeld worden in twee categorieën: ingrepen en behandelingen die nodig zijn voor de correcte werking van de tanden en kiezen en cosmetische ingrepen en behandelingen, of esthetische tandheelkunde. Zo kan het bijvoorbeeld goed zijn dat je geen enkel probleem ondervindt aan je gebit, dat je alles kunt eten wat je wil en een glas ijskoud water geen pijn doet aan je tanden en kiezen. Je gebit is in goede staat en je hebt ook geen last van je tandvlees. En toch ben je niet blij met je gebit. Bijvoorbeeld omdat er een hoekje van een tand af is of omdat je gebit verkleurd is door thee, koffie, rode wijn en/of tabak. Bij elke lach sla je je hand voor je mond uit schaamte en op foto’s sta je nooit met een brede glimlach. Dan kan esthetische tandheelkunde een oplossing zijn. In onze tandartspraktijken in Noord-Brabant (Nederland) beschikken we over alle specialisaties uit de cosmetische tandheelkunde onder één dak!

Klik snel op de knop om een afspraak vast te leggen met onze specialisten voor een esthetische tandheelkundige ingreep in onze praktijk in Breda!

Esthetische tandheelkunde: alles is mogelijk!

Goedkoper dan in België

Wij bieden alle specialisaties aan onder één dak en kunnen je dus bijstaan voor al wat betrekking heeft op de esthetische tandheelkunde. Bijvoorbeeld:


Door middel van de bovenstaande en andere tandheelkundige specialisaties kunnen we je gebit mooier maken. Zo hoef je je mond niet langer gesloten te houden op de jaarlijkse familiefoto en kun je ook voluit lachen om een goede grap zonder je ook maar een beetje te schamen. Voor bijna elk probleem is er een oplossing. We helpen je graag om uit te vinden welke esthetische ingreep de juiste oplossing biedt voor jouw probleem.

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende