Facings

‘Facings’ zijn heel dunne schildjes uit porselein of composiet die op de natuurlijke tanden worden geplaatst. Met deze eenvoudige methode kunnen scheve of verkleurde tanden gecamoufleerd worden of kan een spleetje tussen de tanden of een afgebroken hoekje onzichtbaar gemaakt worden.

Als je besluit om facings te laten plaatsen in onze tandartspraktijken in Nederland, heb je altijd de keuze uit twee opties:


Beide facings zijn een mooie en eenvoudige oplossing om scheve of verkleurde tanden of een afgebroken hoekje van uw tand weg te werken. Ook het bekende spleetje kan eenvoudig weggewerkt worden met een facing. Er is echter wel een verschil tussen beide materialen. We geven je graag advies over facings, maar hieronder vind je al een korte samenvatting:

Porseleinen facings

Facings uit composiet


Ons team van specialisten adviseert je graag in onze tandartspraktijk in Breda over het type van facing dat het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Dus wacht vooral niet langer als je je gebit er op een eenvoudige en relatief goedkope wijze mooier wil laten uitzien. Druk op de knop om dadelijk een afspraak te maken in onze praktijk in Breda om de mogelijkheden van facings te ontdekken!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende