Algemene tandheelkunde

In onze tandartspraktijk zorgen we voor al wat te maken heeft met uw gebit. Vanzelfsprekend vormt ook algemene tandheelkunde daar een belangrijk onderdeel van. Een gewone (half)jaarlijkse controle zorgt ervoor dat problemen tijdig vastgesteld en verholpen kunnen worden. Onder algemene tandheelkunde vallen o.a.:

 

Al deze zaken worden door onze tandartsen zelf uitgevoerd in onze tandartspraktijk in Breda. We beschikken over alle specialisaties onder één dak: van prothetische tot implantologische zorg tot mondhygiëne.

Goedkoper dan in België

We proberen om problemen tijdig op te merken en te voorkomen. Maar als dat nodig zou zijn, kun je naast algemene tandheelkundige zorg, bij ons ook terecht voor gebitsprotheses en voor het aanmeten, plaatsen, rebasen, corrigeren, herstellen en vervangen van je kunstgebit. Zo bieden we op één adres in Breda alle tandheelkundige zorg aan die je maar nodig kunt hebben. Als dat niet gemakkelijk is! En bovendien is het ook goedkoper dan in België!

Klik snel op onderstaande knop om een afspraak te maken voor algemene tandheelkundige behandelingen.

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Johan Loa

Tandarts i.o.

Kimberly Lambregts

Mondhygiëniste

Carmen Vollaerts

Praktijk Manager

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende