Gebitsreiniging

Tanden en kiezen poetsen is belangrijk en noodzakelijk, maar soms is er meer nodig om je gebit gezond en in optimale staat te houden. De mondhygiëniste of preventie-assistente kan helpen om je gebit schoon en gezond te houden door advies en poetsinstructies te geven en eventueel ook door het gebit te reinigen. Hierdoor kunnen mogelijke problemen als tandplak en ontstekingen voorkomen worden. Bovendien kan de mondhygiëniste niet alleen tand(vlees)problemen helpen voorkomen, maar ook tandvleesaandoeningen en cariës behandelen.

In onze tandartspraktijken staan mondhygiënisten en preventie-assistentes klaar om je gebit weer in topconditie te krijgen. En het natuurlijk ook zo te houden, want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Goedkoper dan in België

Bij een gebitsreiniging door onze mondhygiënisten of preventie-assistentes in onze tandartspraktijk in Breda worden tandsteen en tandplak verwijderd. Ook de rest van het gebit wordt schoongemaakt. Je kan dit slechts eenmalig laten doen, maar soms is het ook aan te raden om je gebit meerdere keren te laten reinigen, afhankelijk van de staat van je gebit. Onze specialisten geven je hier graag advies over in één van onze vestigingen in Breda.

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende