Bitje op maat

Gevaarlijke en snelle sporten, zoals skaten, schaatsen, vechtsporten, (ijs)hockey en diverse balsporten, winnen steeds meer aan populariteit. Zulke sporten zorgen vaak voor de nodige adrenaline (en dus ook geluksmomenten), maar kunnen helaas ook leiden tot (onherstelbare) schade aan het gebit, zoals bijvoorbeeld een gebroken tand.

Met een bitje op maat bescherm je je gebit tegen de gevaarlijke neveneffecten van risicovolle sporten. De specialisten in onze tandartspraktijk in Breda helpen je graag met het aanmeten van een mondbeschermer zodat het bit mooi aansluit bij je eigen gebit en je geen hinder ondervindt bij het dragen van je op maat gemaakte bitje.

Goedkoper dan in België

Een bitje op maat past – zoals de term al doet vermoeden – perfect op het gebit van de eigenaar en biedt zo de best mogelijke bescherming bij ‘gevaarlijke’ sporten. Vanzelfsprekend heb je ook geen last van klachten zoals bijvoorbeeld pijnlijk tandvlees of pijn in de kaken wanneer je je bitje draagt.

 

Om een bitje op maat te maken voor jou in onze tandartspraktijk, maken we een afdruk van je gebit, zodat de specialist de mondbeschermer helemaal op maat van jouw gebit kan maken. Wel zo comfortabel, maar vooral ook: wel zo veilig! Klik snel op onderstaande knop om een afspraak te maken!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende