Oplossing tegen snurken

Veel relaties komen erdoor onder druk te staan: snurken. Het is een lastig probleem, waar je ook overdag last van kunt hebben omdat je minder nachtrust gekregen hebt. Daardoor ben je ook overdag minder fit. Een goede oplossing kan een aanzienlijke verbetering opleveren voor je algemene levenskwaliteit. Gelukkig hebben we in onze tandartspraktijken een uitstekende oplossing voor snurken: de antisnurkbeugel!

Antisnurkbeugel

Onze oplossing voor de problemen die je ervaart door snurken is een antisnurkbeugel, de Silensor. Snurken wordt veroorzaakt door een vernauwing van de luchtwegen. Als je slaapt doet de ingeademde lucht de zachte weefsels van je mond of keelholte trillen. Deze trillingen zorgen voor geluid: het welbekende snurken. De antisnurkbeugel die je kan laten aanmeten in onze tandartspraktijk bestaat uit twee transparante plaatjes die in de boven- en onderkaak geplaatst worden tijdens het slapen. Deze plaatjes zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt gebracht waardoor de keelholte zich verwijdt.

Hierdoor wordt de snelheid van de ingeademde lucht beperkt, waardoor ook de geluidssterkte van het snurken afneemt. Van het gekende ‘bomen omzagen’ naar een fluisterstille ademhaling.

De Silensor wordt aan je kaak aangepast, zodat hij naadloos aansluit op je gebit en je geen last ondervindt bij het dragen van de antisnurkbeugel. Met deze comfortabele oplossing kun je je onderkaak gewoon blijven bewegen tijdens je slaap. Met de antisnurkbeugel zul je dus ook niet midden in de nacht wakker worden door een onprettig gevoel in je mond.

Druk dus snel op onderstaande knop om een afspraak te maken om je kaak te laten opmeten door de specialisten in onze tandartspraktijk. Ze zullen je kaak opmeten en vervolgens een antisnurkbeugel voor je ontwikkelen, zodat jij en je eventuele partner opnieuw kunnen genieten van een welverdiende nachtrust!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Johan Loa

Tandarts i.o.

Kimberly Lambregts

Mondhygiëniste

Carmen Vollaerts

Praktijk Manager

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende