Rebasing

Perfecte pasvorm van uw kunstgebit

Een eigenschap van kaken is dat ze slinken. Hier is niets tegen te doen, maar een mogelijk gevolg is wel dat een kunstgebit klachten gaat geven: het kan bijvoorbeeld los gaan zitten of zorgen voor drukplekken. Vaak levert dit problemen op. Een pijnlijke mond bijvoorbeeld of moeilijkheden bij het eten en drinken. In veel gevallen kunnen deze klachten worden aangepakt door middel van rebasing van het kunstgebit: een aanpassing van de pasvorm van de prothese.

Kunstgebit aanpassen

In onze praktijken in Nederland hebben we alle zaken rondom algemene en esthetische tandheelkunde ondergebracht op één adres zodat u van alle gemakken voorzien bent als het om problemen of vraagstukken rondom uw gebit gaat. Het aanpassen van het kunstgebit vindt dan ook gewoon plaats in onze eigen laboratorium.

Rebasing van het kunstgebit kan gebeuren voor de boven- en/of de onderkaak van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese. Het resultaat is dat u weer gewoon kunt eten, praten en lachen zonder klachten. Ook heeft u na de behandeling minder last van opgehoopt vuil onder de prothese.

Goedkoper dan in België

Om tijdig problemen rondom de gebitsprothese op te sporen raden we aan om regelmatig op controle te komen in onze tandartspraktijken in Nederland als u een gebitsprothese draagt. We kunnen dan in een vroeg stadium al zien of het kunstgebit aangepast dient te worden en kunnen zodoende in veel gevallen klachten voorkomen. Mocht u toch al klachten ondervinden vanwege het kunstgebit, dan hebben we de kennis, kunde en apparatuur in huis om vakkundig uw gebitsprothese aan te passen.

Wellicht is het noodzakelijk om ook het kunstgebit aan te passen. Daarom is het van belang om regelmatig op controle te komen. Hiermee kunt u klachten voorkomen of ontstane klachten laten verhelpen. Zeker in de situatie dat er een wildgroei aan tandvlees is, is het zaak om een afspraak te maken.

Wacht dan ook vooral niet te lang als u enige hinder ondervindt bij het dragen van uw kunstgebit en maak direct een afspraak met ons!

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319