Periodieke controle

Een gezond gebit

Bij een periodieke controle wordt de gezondheid van uw gebit onderzocht door de tandarts en door de tandartsassistente. Deze controle vindt bij voorkeur ieder halfjaar plaats, omdat daarmee gebitsproblemen op tijd geconstateerd kunnen worden of voorkomen kunnen worden. Wanneer dat nodig is, verwijderen we tandsteen en polijsten we de tanden. Eventueel maken we röntgenfoto’s, om de situatie goed te kunnen beoordelen.

Goedkoper dan in België

Als de tandarts een probleem geconstateerd heeft, kan hij die in de gaten houden. Als een behandeling noodzakelijk is, stelt hij een behandelplan op, in overleg met u. Eventueel kan hij u doorverwijzen naar een orthodontist, mondhygiënist of een kaakchirurg.

Als u vragen heeft, kunt u ze stellen aan de tandarts. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet wat wij doen en waarom wij dat doen. Maak vandaag nog een afspraak in één van onze tandartspraktijken in Nederland (Noord-Brabant).

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319