Kunstgebit

Volledige gebitsprothese

In onze tandartspraktijken in Nederland (net over de grens) hebben we dagelijks te maken met het kunstgebit. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het maken van protheses die perfect aansluiten in uw mond en die er bijna net zo uitzien als uw eerdere tanden en kiezen. U kunt met een volledige prothese weer alles eten wat uw hartje begeert en veelal heeft het kunstgebit ook een positieve werking op uw uitstraling. Lachen kan weer breeduit en doordat de bovenlip er dankzij de prothese minder ingevallen uitziet, heeft u direct een jongere uitstraling.

Kunstgebit in Nederland

De stap om een volledig kunstgebit te laten aanmeten is voor veel mensen echter een grote. De bovengenoemde voordelen zijn vaak wel bekend, maar om daadwerkelijk contact op te nemen met ons praktijk is vaak nog wel moeilijk. Ergens logisch, want er gaat een hele procedure aan vooraf. Er moet een afdruk gemaakt worden, eventuele resterende tanden en kiezen moeten getrokken worden en uw tandvlees en kaakbot zullen na zo’n ingreep enige tijd nodig hebben om te herstellen. Gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor: de noodprothese. Deze vormt een overbrugging totdat u uw definitieve kunstgebit krijgt aangemeten.

Goedkoper dan in België

Doordat er tijdens het proces ongemakken kunnen ontstaan (in het begin zal het kunstgebit bijvoorbeeld onwennig aanvoelen in uw mond tijdens het eten en het praten) staan wij u het gehele behandelplan bij. Vanaf het allereerste intakegesprek totdat u geen enkele ongemakken meer ervaart tijdens het dragen van het definitieve kunstgebit. Mocht u in de tussentijd toch onverhoopt erg last krijgen van pijn (bijvoorbeeld vanwege zweertjes die ontstaan door drukplaatsen), dan passen wij het kunstgebit aan zodat de pijn verdwijnt en hij weer perfect in uw mond past.

Als u volledig gewend bent aan het dragen van de prothese, heeft u geen pijn meer, heeft u een mooiere lach en kunt u uw gebit beter gebruiken. Doordat bij het maken van de prothese duurzame materialen gebruikt worden, kan het kunstgebit ook nog eens gemakkelijk 5 tot 8 jaar gebruikt worden.

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319