Kroon- en brugwerk

Kronen en bruggen

Het kan wel eens gebeuren dat een tand of kies beschadigd is geraakt. Of misschien wel gebroken of verkleurd is. Dan kan het een mooie oplossing zijn om een kroon te laten plaatsen. De functie van een kroon is het vervangen van een deel van een tand of kies dat zichtbaar is in de mond. Een kroon is gemaakt van porselein. Dit zorgt ervoor dat een kroon eruit ziet eruit als een natuurlijke tand of kies.

Wanneer niet alleen de tand of kies, maar ook de wortel beschadigd is geraakt, dan kan er gekozen worden voor een brug. Die vervangt één of meer ontbrekende tanden of kiezen en bestaat uit minimaal drie verbonden elementen. De brug wordt vastgemaakt aan de omliggende tanden of kiezen. Een alternatief voor een brug is een implantaat waarop een kroon geplaatst is.

Goedkoper dan in België

Tandverlies voorkomen

In onze tandartspraktijken in Nederland adviseren we u graag over de beste oplossing in uw persoonlijke situatie. Wij hebben alle specialismen in huis om moeiteloos kronen en bruggen te plaatsen of u een implantaat aan te meten. Maak via de knop direct online een afspraak om een kroon of brug te laten plaatsen in één van onze praktijken in Brabant!

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319