Implantaten

Implantologie

Tandheelkundige implantologie

De tandheelkunde staat niet stil en er zijn tegenwoordig mogelijkheden die er eerder niet waren. Een mooi voorbeeld hiervan is implantologie. Hiermee is het mogelijk om verloren functies van tanden terug te krijgen door middel van implantaten. Een mooie oplossing voor sommige situaties. Een implantaat is eigenlijk een soort ‘kunstwortel’ gemaakt van titanium, waarvan het formaat gelijk is aan dat van een natuurlijke tandwortel. Omdat titanium doorgaans goed door het lichaam verdragen wordt, is dit metaal prima geschikt als materiaal voor implantaten. Het geplaatste implantaat neemt de functie van de tandwortel over, waardoor u weer goed kunt kauwen.

Goedkoper dan in België

Kiezen vervangen

Implantaten kunnen één enkele tand of kies vervangen, maar ook meerdere tanden en kiezen wanneer die naast elkaar liggen (brug). Ook kunnen implantaten dienen als ondersteuning voor een volledige uitneembare prothese (‘klikgebit’).

Voorwaarde voor de plaatsing van implantaten is dat er genoeg bot aanwezig is waarop de implantaten bevestigd kunnen worden. Klik hieronder snel op de knop om een afspraak te maken in één van onze praktijken om de mogelijkheden rondom implantaten voor u te ontdekken!

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319