Gebitsreiniging

Een schoon en gezond gebit

Het poetsen van de tanden en kiezen is belangrijk en noodzakelijk, maar er is soms méér nodig om het gebit gezond en in optimale conditie te houden. De mondhygiëniste of preventie-assistente kan helpen om het gebit schoon en gezond te houden door adviezen en poetsinstructies te geven en eventueel ook middels een gebitsreiniging. Hierdoor kunnen mogelijke problemen als tandplak en ontstekingen voorkomen worden. De mondhygiëniste kan daarnaast niet alleen tand(vlees)problemen helpen voorkomen, maar ook tandvleesaandoeningen en cariës behandelen.

In onze tandartsenpraktijken hebben we mondhygiënisten en preventie-assistentes voor u klaar staan om uw gebit weer in optimale conditie te verkrijgen. En natuurlijk te houden, want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Goedkoper dan in België

Uitgebreide gebitsreiniging

Bij een gebitsreiniging door onze mondhygiënisten of preventie-assistentes worden tandsteen en tandplak verwijderd en ook de rest van het gebit wordt schoongemaakt in onze tandartspraktijk in Breda. Dit kan eenmalig, maar soms kan het verstandig zijn om deze gebitsreiniging meerdere malen te laten uitvoeren. Dit is afhankelijk van de staat van uw gebit. Onze specialisten adviseren u er graag over in één van onze vestigingen in Breda.

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319