Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Tandheelkunde valt onder te verdelen in eigenlijk twee categorieën: ingrepen en behandelingen die nodig zijn voor het correct functioneren van uw tanden en kiezen en cosmetische ingrepen en behandelingen, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd. Stel dat u geen enkele problemen ondervindt rondom uw gebit. U kunt alles eten wat u wilt, een glas ijskoud water doet geen pijn aan uw tanden en kiezen. Uw gebit is in goede conditie en u heeft ook geen last van uw tandvlees. En toch bent u niet blij met uw gebit. Omdat er een hoekje van een tand af is bijvoorbeeld of omdat door toedoen van thee, koffie, rode wijn en/of tabak een verkleuring van het gebit is opgetreden. Bij elke lach slaat u uit schaamte uw hand voor uw mond en op geen enkele foto bent u te vinden met een breed uitgemeten glimlach. Esthetische tandheelkunde kan dan de oplossing betekenen en in onze tandartsenpraktijken in Noord Brabant (Nederland) hebben we alle specialisaties rondom cosmetische tandheelkunde onder één dak!

Klik snel op de knop om aan afspraak te maken met onze specialisten voor een esthetische tandheelkundige ingreep in onze praktijk in Breda!

Esthetische tandheelkunde: alles is mogelijk!

Goedkoper dan in België

Doordat wij alle specialisaties onder één dak aanbieden, kunnen we u met alle zaken rondom esthetische tandheelkunde bijstaan. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Tandkleurige vullingen, inlays en kronen
  • Tanden bleken: het witter maken van tanden
  • Orthodontie: het rechtzetten van tanden
  • Facings: een opzetstukje dat helpt bij scheve tanden, een spleetje tussen de tanden of een tand waar een hoekje af is

Middels bovenstaande en andere tandheelkundige specialisaties kunnen wij uw gebit verfraaien zodat u niet langer uw mond gesloten hoeft te houden op de jaarlijkse familiefoto en ook zonder enige vorm van schaamte breeduit kunt lachen om een goede grap. Voor praktisch elk probleem is wel een oplossing en wij helpen u graag met het vinden van de juiste esthetische ingreep rondom uw probleem.

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319