Tanden bleken

Naarmate we ouder worden bestaat de kans dat onze tanden verkleuren. De boosdoeners zijn onder andere thee, koffie, rode wijn en tabak. Deze zorgen voor verkleuring van de tanden en kiezen. En dat vinden de meeste mensen niet mooi. Met de nieuwste tand-bleek-technieken kunnen we je tanden en kiezen een aantal tinten lichter maken. Je hoeft je niet meer te schamen voor je verkleurde tanden en kunt weer voluit lachen.

 

In onze praktijken in Nederland beschikken we over alle tandheelkundige zorg die een mens nodig kan hebben onder één dak. Je tanden bleken kan dus gewoon in onze vestiging in Breda. Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten om je tanden te laten bleken!

Een hagelwit gebit

Een hagelwit gebit en een brede glimlach. Hoe vaak zien we dat niet op tv en in tijdschriften? En hoewel fotobewerking hierin ook vaak een rol speelt, is het goed mogelijk om zo’n stralend wit gebit te krijgen door je tanden te bleken.

Goedkoper dan in België

Dankzij onze expertise en de nieuwste apparatuur is het bij Mondzorg Brabant in Breda mogelijk om je tanden tot vele tinten lichter te laten bleken. Zo kun je wel terug breed glimlachen op de foto en hoef je je niet meer te schamen voor het feit dat je gebit verkleurd is door thee, koffie en andere gekende boosdoeners.

 

De meest doeltreffende en populaire methode om tanden te bleken is met behulp van bleeklepels met gel. Al na twee weken levert dit zichtbaar resultaat op en met de juiste zorg blijft het resultaat er lange tijd uitstekend uitzien. De ingreep is pijnloos en (afhankelijk van het aantal tinten lichter dat je je tanden en kiezen wilt hebben) kort. Bovendien kost het minder dan je misschien wel denkt om je tanden te laten bleken in onze praktijk. We vertellen je er graag meer over tijdens het intakegesprek in ons tandheelkundig centrum in Breda. Druk op de knop om dadelijk een afspraak te maken met onze specialisten en geniet snel van een stralende witte glimlach!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Johan Loa

Tandarts i.o.

Kimberly Lambregts

Mondhygiëniste

Carmen Vollaerts

Praktijk Manager

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende