Sealen

In de kauwvlakken van kiezen zitten vaak smalle, maar diepe groeven en putjes waarin bacteriën en voedselresten zich kunnen ophopen. Deze ophopingen zijn niet bereikbaar met de tandenborstel, waardoor er na verloop van tijd helaas gaatjes kunnen ontstaan. De tandarts kan besluiten of adviseren om de kiezen te ‘sealen’. Daarbij wordt een afdeklaagje aangebracht dat dé ultieme bescherming biedt tegen gaatjes. Wil je je gebit vandaag nog beschermen tegen gaatjes? Maak snel een afspraak bij ons om je tanden en kiezen te laten sealen!

Hoe werkt sealen precies?

Als je een afspraak inplant bij ons om je tanden en kiezen te laten sealen, dan zal de tandarts een zogenaamde ‘sealant’ aanbrengen. Dit afdeklaagje zorgt ervoor dat de putjes en groeven in je kiezen afgedekt worden, zodat bacteriën en voedselresten geen kans meer krijgen om erin terecht te komen. Zo worden gaatjes dus eenvoudig voorkomen.

Goedkoper dan in België

De ingreep is volledig pijnloos en de sealant zelf is praktisch onzichtbaar. De afdeklaag bestaat uit een dun laagje kunsthars of fluoridehoudend cement. Hier merk je zelf niets van na het aanbrengen, maar vanaf dan is je gebit dus wél perfect beschermd tegen gaatjes!

 

Wilt je gaatjes in je gebit voorkomen en ben je op zoek naar een eenvoudige, snelle en pijnloze oplossing? Dan biedt sealen de beste bescherming tegen gaatjes. Druk op onderstaande knop om snel een afspraak te maken met onze tandartsen in onze tandartspraktijken in Nederland zodat we jouw gebit optimaal kunnen beschermen tegen ongewenste gaatjes!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende