Periodieke controle

Een gezond gebit

Bij een periodieke controle controleren de tandarts en tandartsassistente de gezondheid van je gebit. Deze controle gebeurt bij voorkeur om het half jaar, om gebitsproblemen tijdig vast te stellen en te voorkomen. Indien nodig verwijderen we tandsteen en polijsten we de tanden. We maken eventueel ook röntgenfoto’s om de situatie in te kunnen schatten.

Goedkoper dan in België

Als de tandarts een probleem vastgesteld heeft, kan hij dat verder opvolgen. Wanneer behandeling noodzakelijk is, stelt hij in overleg met jou een behandelplan op. Hij kan je eventueel ook doorverwijzen naar een orthodontist, mondhygiënist of een kaakchirurg.

 

Als je vragen hebt, kun je die stellen aan de tandarts. We vinden het namelijk belangrijk dat je weet wat we doen en waarom. Maak vandaag nog een afspraak in één van onze tandartspraktijken in Nederland (Noord-Brabant).

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende