Klikgebit op implantaten

De tandheelkunde staat niet stil. Tegenwoordig zijn er mogelijkheden die er vroeger niet waren. Een mooi voorbeeld hiervan is de implantologie. Met implantaten kun je verloren tandfunctie terugkrijgen, een heel mooie oplossing in sommige gevallen. Een implantaat is eigenlijk een soort ‘kunstwortel’ uit titanium, waarvan de afmetingen overeenstemmen met die van een natuurlijke tandwortel. Aangezien titanium meestal goed verdragen wordt door het lichaam, is dit metaal een zeer goede keuze als materiaal voor implantaten. Het geplaatste implantaat neemt de functie van de tandwortel over, waardoor je terug goed kunt kauwen.

Goedkoper dan in België

Implantaten kunnen één tand of kies vervangen, maar ook meerdere tanden en kiezen naast elkaar (brug). Ze kunnen ook gebruikt worden ter ondersteuning van een complete, uitneembare prothese (‘klikgebit’).

Een voorwaarde voor de plaatsing van implantaten is dat er voldoende bot aanwezig is om de implantaten op te bevestigen. Klik snel op de onderstaande knop om een afspraak te maken in één van onze praktijken om de mogelijkheden van implantaten te ontdekken!

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende