All on 4

Inleiding

All On 4 is het nieuwe comfortabele alternatief voor iedereen die een vaste, stralende lach wil. Wanneer mensen niet al hun eigen tanden en kiezen hebben, wordt er vaak gekozen voor een traditioneel kunstgebit of een klikgebit. All On 4 brengt verandering in deze keuze en komt met vele voordelen ten opzichte van de reguliere opties. Deze oplossing zorgt ervoor dat u weer een mooi gebit heeft waar u jarenlang mee kunt stralen. Het zal weer voelen alsof u uw eigen tanden en kiezen terug heeft!

 

Wat is All on 4?

Zoals de naam al zegt, worden er met All On 4 vier implantaten in de boven- en/of onderkaak aangebracht. Per kaak worden er dus vier implantaten vastgezet. Op deze implantaten wordt het vaste gebit geplaatst. Deze gebitsprothese is dus niet uitneembaar. De brug kronen is gemaakt van porselein. Deze kwalitatieve stof bootst de natuurlijke uitstraling het best na, in tegenstelling tot een klikgebit wat verre van hetzelfde is. Een klikgebit, eigenlijk een kunstgebit, is gemaakt van acryl (plastic). Dit zorgt voor een minder kwalitatief én realistisch resultaat.

 

Voor wie is het geschikt?

All On 4 is een perfecte oplossing voor de volgende gevallen:

 

 • U mist meerdere tanden en/of kiezen en u wilt graag een vast gebit.
 • U heeft al een kunstgebit/klikgebit en u wilt graag overstappen op een esthetisch betere en/of comfortabelere oplossing.
 • Uw tanden en/of kiezen zijn niet meer te redden en kronen en/of bruggen zijn geen optie meer.

 

De All On 4 oplossing is geschikt voor jong en oud. Leeftijd is geen groot punt. Wel is de sterkte van het kaakbot van belang in het proces. Neem vandaag nog contact op met één van onze medewerkers, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Voordelen:

 • Geen gehemelteplaat nodig zoals bij een regulier kunstgebit.
 • Een stevige en vaste prothese die niet uitneembaar is.
 • Uw gezicht zal minder invallen doordat de kaken minder slinken.
 • Een natuurlijke uitstraling. Niet te onderscheiden van echte tanden.
 • Een uitstekend kauwvermogen. U hoeft dus niet bang te zijn voor beschadiging of verschuiving.
 • Wereldwijde erkende methode.
 • Direct meer zekerheid door een blijvende stralende glimlach.
 • Geen sprake van pijn of ongemak.
 • Gaat jarenlang mee.

Waarom naar de tandarts in Nederland?

4 redenen waarom u voor ons zou kiezen

We zijn nét over de grens gevestigd en dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothesen van A tot Z en je zult kunnen rekenen op een gebit dat comfortabel aanvoelt én jarenlang meegaat.

Eerste gesprek met onze denturist.

Na een voorbereidende consultatie laat je je eerste afdrukken maken. Wij zijn gevestigd vlak bij de grens met België in Breda.

Controle en definitieve afdrukken.

Na controle maken we definitieve afdrukken. We bepalen je beet en bekijken welke kleuren het meest natuurlijke resultaat geven.

Passen en eventuele aanpassing.

In de ‘wasfase’ pas je je gebit nog een keer. Op dat ogenblik is het nog gemaakt van was en kan het dus nog aangepast worden.

In 4 stappen een schitterende glimlach.

Je definitieve gebit is klaar. Op deze afspraak wordt het geplaatst. We voeren nog een nacontrole uit, zodat het gebit zeker goed aanpast.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van erkende denturisten. In Nederland is tandprotheticus (denturist) wel een erkend beroep. Mondzorg Brabant biedt gebitsverzorging van A tot Z en is net over de grens gevestigd. 

 

Ardaan Liebau

Communicatie

Patricia Hollander

Receptioniste

Maria Emmer

Tandartsassistente

Mei Ling Wong

Tandartsassistente

Lies Vosmeer

Tandartsassistente

Tamara Tiggelman

Tandartsassistente

Maak een afspraak

Graag meer informatie?

Andere behandeling?

Wij bieden nog veel meer behandelingen aan. Onder andere de volgende:

Vorige
Volgende