Algemene tandheelkunde

Vullingen en meer

In onze tandartsenpraktijk verzorgen we alle algemene zaken rondom uw gebit. Uiteraard is algemene tandheelkunde daarbij een belangrijk onderdeel. Uw reguliere (half)jaarlijkse controle zorgt ervoor dat problemen tijdig worden gesignaleerd en verholpen kunnen worden. Onder algemene tandheelkunde valt onder meer:

  • de periodieke controles
  • behandeling van gaatjes (cariës)
  • wortelkanaalbehandeling
  • verwijderen van tandsteen
  • het trekken van tanden en/of kiezen
  • kronen, bruggen en protheses plaatsen

Alle bovenstaande zaken verzorgen onze tandartsen zelf in onze tandartsenpraktijk in Breda. Wij hebben alle specialisaties onder één dak: van prothetische zorg tot implantologische zorg en mondhygiëne.

Goedkoper dan in België

Problemen proberen wij op tijd te detecteren en zodoende te voorkomen, maar indien nodig kunt u naast algemene tandheelkundige zorg, ook bij ons terecht voor gebitsprotheses, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van uw kunstgebit. Zo hebben wij alle tandheelkundige zorg die u maar nodig kunt hebben in het leven op één adres in Breda. Wel zo makkelijk natuurlijk en voordeliger dan in België!

Klik hieronder snel op de knop om een afspraak in te plannen voor algemene tandheelkundige behandelingen.

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319