Mondbeschermer

Bitje op maat

Het beoefenen van gevaarlijke en snelle sporten wordt steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan sporten als skaten, schaatsen, vechtsporten, (ijs)hockey en diverse balsporten. Zulke sporten zorgen vaak voor de nodige adrenaline (en daarmee geluksmomenten), maar kunnen helaas ook leiden tot (onherstelbare) schade aan het gebit, zoals bijvoorbeeld een gebroken tand.

Met een bitje op maat beschermt u uw gebit tegen de gevaarlijke kanten van risicovolle sporten. De specialisten in onze tandartsenpraktijk in Breda helpen u graag bij het aanmeten van de mondbeschermer zodat het bitje qua maat helemaal aansluit bij uw eigen gebit en u zodoende geen hinder ondervindt bij het dragen van het op maat gemaakte bitje.

Goedkoper dan in België

Een bitje op maat past – zoals de term al doet vermoeden – precies op het gebit van de eigenaar en is zodoende de best mogelijke bescherming bij ‘gevaarlijke’ sporten. Uiteraard ondervindt u ook geen klachten bij het dragen van het bitje op maat zoals bijvoorbeeld pijnlijk tandvlees of pijn in uw kaken.

Wanneer wij een bitje op maat voor u maken in onze tandartsenpraktijk wordt er een afdruk van het gebit gemaakt, zodat de specialist de mondbeschermer helemaal passend op uw gebit kan maken. Wel zo fijn, maar vooral: wel zo veilig! Klik hieronder snel op de knop om een afspraak te maken!

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319