Anti-snurkoplossing

Snurken

Hele relaties komen er onder druk door te staan: snurken. Het is een vervelend probleem waar u ook overdag last van kunt hebben doordat u minder van uw nachtrust hebt kunnen genieten en daardoor overdag minder fit bent. Een goede oplossing kan uw algehele leven aanzienlijk verbeteren en gelukkig hebben wij in onze tandartsenpraktijken een uitstekende oplossing voor uw gesnurk: de anti snurk beugel!

Anti snurk beugel

Onze oplossing voor de problemen die u ondervindt vanwege het snurken is onze anti snurk beugel, de Silensor. Snurken wordt veroorzaakt doordat de luchtwegen vernauwd zijn. Wanneer u slaapt laat de ingeademde lucht de zachte weefsels van uw mond of keelholte trillen. Deze trillingen zorgen voor geluid: het welbekende snurken. De anti snurk beugel die u in onze tandartsenpraktijk kan laten aanmeten bestaat uit twee transparante plaatjes die in de boven- en onderkaak geplaatst worden tijdens het slapen. Deze plaatjes zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt gebracht, waardoor de keelholte zich verwijdt.

Goedkoper dan in België

De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af en zodoende dus ook de geluidssterkte van het snurken. Van het welkende ‘bomen omzagen’ naar een fluisterstille ademhaling.

De Silensor wordt afgesteld op uw eigen kaak zodat deze naadloos aansluit op uw gebit en u geen last zult ondervinden tijdens het dragen van de anti snurk beugel. De comfortabele oplossing zorgt ervoor dat u uw onderkaak gewoon kunt blijven bewegen tijdens uw slaap. Middenin de nacht wakker worden van een onprettig gevoel in uw mond is er met de anti snurk beugel dan ook niet bij.

Maak via onderstaande knop snel een afspraak om uw kaak te laten opmeten door onze specialisten in onze tandartsenpraktijk. Na het opmeten van uw kaak zullen zij de anti snurk beugel voor u ontwikkelen zodat u en uw eventuele partner weer kunnen genieten van een welverdiende nachtrust!

Waarom Tandprothetiek Brabant?

Tijd voor een nieuwe glimlach

Dé specialist voor uw kunstgebit? Tandprothetiek Brabant. Nét over de grens, dus ook gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Kom bij ons langs voor tandprothetiek van A- tot Z en reken op jarenlang gebitscomfort. Bekijk in onze video wat wij doen en ontdek alle behandelingen die wij aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

De vestigingen van Tandprothetiek Brabant

Mondzorg Brabant
Dr Struyckenplein 67 – 68
4812 TA Breda

telefoon: 076-7851150
e-mail: info@tandprothetiektuinzigt.nl

KvK: 58148469

Tandprothetiek Brabant
Tongerlose Hoefstraat 77-01
5046 NE Tilburg

telefoon: 013-5449961
e-mail: info@gebittencentrale.nl

KvK: 66990319